fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Advisory Board

Mind Your Own Business stiftede i 2018 et Advisory Board bestående af unge mænd, der alle har været med til at starte en mikrovirksomhed under et MYOB forløb. 

Vores Advisory Board kommer fra forskellige områder i Danmark, og de repræsenterer både unge mænd, som har fortsat arbejdet i mikrovirksomheden på egen hånd, og dem som bruger deres viden og erfaring fra tiden i Mind Your Own Business i andre sammenhænge.

Medlemmerne er alle udpeget, fordi vi tror på, at de kan være med at inspirere og rådgive os i udviklingen af fremtidige karrierefremmende aktiviteter for de nye generationer af MYOB drenge. 

Vi mødes med Advisory Boardet tre-fire gange om året, og på baggrund af deres værdifulde erfaringer med iværksætteri, uddannelse og arbejde bidrager de med gode råd, indsigter og idéer til vores fortsatte udvikling.  Derudover hjælper de os med at skabe gode og konstruktive rammer for fremtidens mikrovirksomheder og aktiviteter i MYOB Karrierenetværket.

Du kan læse mere om medlemmerne i vores Advisory Board her:

 

Hamdan akram, HD-STUDERENDE på cbs og medejer af Praqua

Advisory Boardet er en unik mulighed for at give tilbage. Jeg bruger det jeg lærte fra min tid i Mind Your Own Business hver dag. Jeg er blevet mere udadvendt og bedre til at kommunikere i et større fælleskab. Hvis mine erfaringer vil gavne andre, kan jeg ikke blive andet end glad.

Sheraz Mudassar, Cand.tech.soc i bæredygtig omstilling og virksomhedsstudier

Jeg vil gerne dele min erfaring og viden om det at drive en virksomhed, og hvad der gør et projekt godt. Det tror jeg kan være med til at rykke drengene i en alternativ retning, og lære dem en masse om sig selv og deres fremtidsmuligheder.

Daniel Jafehvand, CBS-studerende i BUSiness Administration and information systems

Mind Your Own Business har aktiveret et netværk for mig som jeg stadig bruger stort set hver dag. Desuden hjalp de mig med at realisere et mindset som jeg bruger på studiet og arbejdet. Som en del af Advisory Boardet håber jeg at være med til at udvikle programmer og initiativer, som forhåbentlig kan booste drengene yderligere!

Mohamed Tannoukhi, cbs-studerende i erhvervsøkonomi og psykologi, medejer af Integrity-X

Det betyder meget for mig at hjælpe dem, der har hjulpet mig. Integrity-X havde ikke været muligt uden Mind Your Own Business, og alt det jeg lærte med mine venner. Det har vi bygget videre på som selv-stændige, og den viden vil jeg gerne dele ud af. Det, tror jeg, er vigtigt. 

Tommy tosun, HTX-student og medejer af integrity-x

For mig er det at være en del af Advisory Boardet vildt god erfaring, og så håber jeg også, at min egen viden om iværksætteri kan inspirere de nye generationer af MYOB-drenge, og hjælpe dem med at få øjnene op for hvor mange muligheder, der findes derude.

Hussein Ali Al-Issa, civilingeniør og konsulent hos medcom

Gennem MYOB-forløbet fik jeg mulighed for at stifte bekendtskab med erhvervslivet i en ret tidlig alder, og jeg har fået nogle gode erfaringer og værktøjer med mig i bagagen. Nu er jeg blevet en del af  Advisory Boardet, fordi at jeg ønsker at give igen. Jeg håber at være med til at gøre en forskel for de unge mennesker, som vælger at tage forløbet.

Momin Waheed, Account manager hos Experian

Jeg har valgt at blive en del af Advisory Boardet for at hjælpe den nye generation af unge med at videre-udvikle deres idéer og personlige kompetencer. Samtidigt vil jeg gerne hjælpe Mind Your Own Business med at vokse, da det er en organisation med mange udviklingsmuligheder, som omverdenen kan få gavn af.

Zakaria Belaihou, studerer Innovation & Entrepeneurship på CPH Business

Det er en ære, at jeg endnu en gang får lov til at være med i Mind Your Own Business’ Advisory Board. Med det sagt har jeg også et medansvar sammen med de andre unge herrer i Advisory Board, hvad angår at udvikle konceptet samt inspirere de unge drenge til at blive unge entreprenører. Jeg har gennem min tid hos Mind Your Own Business fået værktøjer i kassen, som jeg siden da har fået lov til at udvikle i den virkelige verden og på mit studie, hvor vi har det som teori.

Umar Rasid Malik, Passenger Service Agent HOS Aviator Airport Alliance AB

Maté Szöllos