Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Bestyrelse

Bestyrelsen i Mind Your Own Business består af gode samarbejdspartnere og erhvervsdrivende, som alle har det til fælles, at de ser og tror på drengene og deres potentialer.

 

Gurli Martinussen, direktør i Trygfonden (formand)

” Som medstifter af foreningen Mind Your Own Business er jeg utrolig glad for den indsats, der foregår i organisationen. I forløbene møder drengene andre typer voksne, end de er vant til. Drengene bliver lyttet til, udfordret og får anerkendelse for deres idéer. Det er med til at give dem mere selvtillid og nye perspektiver på livet.”

 

 

 

Sine Egede, chef for sociale formål i Bikubenfonden (næstformand)

”For mig har Mind Your Own Business igennem flere år været til stor inspiration, fordi organisationen er lykkes med at skabe en alternativ læringsarena for drenge, som ellers ikke oplever at lykkes i skolen. Vi ved, at der for nogle af drengene kan være en svær overgang forbundet med at have været en del af MYOB Programmet, til at stå på egne ben. Derfor ser jeg også spændende perspektiver i MYOB Akademiet, som støtter drengens udvikling med deres mikrovirksomheder med et længere sigte.

 

Josephine Fock, direktør for integration hos Dansk Flygtningehjælp (bestyrelsesmedlem)

“Jeg er meget glad for at sidde i bestyrelsen for Mind Your Own Business. Mind Your Own Business arbejder målrettet med at se drengene som unge mennesker med masser af potentiale og kompetencer. Det handler om at styrke deres muligheder og give dem det rygstød i tilværelsen, der gør, at de kan fortsætte ud i livet med masser af selvtillid og ressourcer og dermed få et værdigt liv, som alle mennesker har ret til.”

 

Flemming Jørgensen, redaktionschef i COOP (bestyrelsesmedlem)

”Jeg er stolt og beæret over at være valgt til bestyrelsen for Mind Your Own Business, fordi organisationen bygger på en smuk og fantastisk vision om, at børn og unge fra udfordrede områder kan bryde ud af en negativ spiral, når
de får de rette forbilleder.”

 

 

 

Stefan Haldan Vestergaard, chefkonsulent i Rambøll (bestyrelsesmedlem)

”I Rambøll arbejder vi i almene boligområder, og har gjort det gennem en lang årrække. Når vi udvikler almene boligområder, handler det om mennesker og om at skabe rammer for det gode liv. Mind Your Own Business arbejder med de samme udfordringer, og jeg synes det er fantastisk at arbejde med at skabe muligheder og konkrete projekter sammen med unge drenge med vidt forskellig baggrund. På den måde er Mind Your Own Business et forbillede for andre, der arbejder med at give unge mennesker nye muligheder.”

 

Thomas Holluf Nielsen, adm. direktør i Domea.dk (bestyrelsesmedlem)

”Jeg sidder med i bestyrelsen, fordi Mind Your Own Business gør en forskel. Det er en stærkt resultatgivende organisation, hvor de unge mødes i øjenhøjde og på deres hjemmebane. Med udgangspunkt i det enkelte individs potentiale inviteres de unge ind i den voksne og erhvervsrelaterede verden, hvor der på en og samme tid udvises tillid og omsorg og ikke mindst stilles krav. Min ambition er at være med til at videreudvikle organisationen og samtidig styrke organisationen bag Mind Your Own Business.”

 

Peter Brun, adm. direktør i Lehmann+Brun (bestyrelsesmedlem)

”Jeg har ad to omgange været mentorvirksomhed i Mind Your Own Business, hvor jeg har set, hvordan drengene i projekterne udviklede sig, opbyggede nye kompetencer og gennem processen fik helt konkrete mål med deres liv. Min ambition er, at Mind Your Own Business forløb skal bredes endnu mere ud og at målgruppen ligeledes bliver bredere. På den måde kan vi  sikre, at flere unge mennesker får konkret støtte og opbakning til at tage sunde og gode valg i deres liv. Mind Your Own Business er en organisation som gør en forskel.”