Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Fonde

Mind Your Own Business er finansieret af tre fonde som vi har et strategisk samarbejde med. Vi sætter stor pris på, at TrygFonden, Bikubenfonden og Tuborgfondet tror på organisationen og aktivt vil være med til at skabe bedre betingelser for drenge i udsatte boligområder i hele Danmark og i Grønland.

TrygFonden

TrygFonden har siden 2010 støttet MYOB Programmet.

“Siden vi første gang støttede Mind Your Own Business tilbage i 2010 har vi gentagne gange oplevet, hvordan organisationen formår at styrke drengenes personlige, sociale og faglige kompetencer. Samtidig er organisationen med til at udvide drengenes blik for egne muligheder og udvikle deres tilknytning til uddannelsessystemet og arbejdsmarkedet.”

– Gurli Martinusssen, forhenværende direktør i TrygFonden.


Bikubenfonden

Bikubenfonden har siden 2016 støttet MYOB Akademiet.

“Der er mange idéer til at bringe organisationen videre, og opbakningen er stor, så Mind Your Own Business har gode muligheder for at udvikle sig og gå nye veje. I forbindelse med Kronprinsparrets Sociale Pris  [i 2015] fik vi i Bikubenfonden et godt indblik i arbejdet i Mind Your Own Business og det videre udviklingspotentiale, og vi er rigtig glade for, at vi nu kan være med til at hjælpe organisationen med at udnytte dets fulde potentiale.”

– Søren Kaare-Andersen, direktør i Bikubenfonden

 

 

 

 

 


Tuborgfondet

Tuborgfondet støtter, at Mind Your Own Business åbner kontor i Nuuk, Grønland i 2019.

”Vi har fulgt organisationen længe og er dybt imponeret af den innovative tilgang Mind Your Own Business har til at engagere unge. De er med til at give endnu flere unge mulighed for at udvikle deres kompetencer og mod til at starte deres egen virksomhed eller få et job. Derfor glæder vi os til at se og følge deres model folde sig ud i den grønlandske kultur.”

-Anne-Marie Skov, direktør i Tuborgfondet