fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Organisationen

Med iværksætteri som omdrejningspunkt engagerer Mind Your Own Business drenge i udsatte positioner i Danmark og i Grønland. Drengene er i alderen 13 til 19 år, og i samarbejde med frivillige venturepiloter fra civilsamfundet og partnere fra erhvervslivet giver vi dem mulighed for at etablere egen mikrovirksomhed. I arbejdet styrker drengene deres faglige og sociale kompetencer og får en stærkere tilknytning til uddannelsessystemet og arbejdsmarkedet.

Læs om drengene i Mind Your Own Business.

Idéen bag Mind Your Own Business

Mind Your Own Business tager udgangspunkt i fire overordnede principper, der udgør fundamentet i vores metode og samarbejdsmodel: empowerment, det samfundsnyttige, den personlige udvikling og samarbejde med erhvervslivet.

Ved altid at fokusere på muligheder frem for begrænsninger er idéen bag Mind Your Own Business at skabe et alternativt læringsrum for de involverede drenge. Nærhedsprincippet og et udviklende fokus skaber rammerne for, at vi ved hjælp af et stærkt samarbejde i fællesskab kan skabe nye og innovative muligheder.

Vi tilbyder drengene muligheden for at starte deres egen mikrovirksomhed. Her får de tilbudt sparring og et nærværende samarbejde med erhvervslivet og frivillige venturepiloter. På den måde bliver drengene en del af et anderledes og nyt udviklingsforløb, der bliver både lærerigt, hektisk og interessant at være med i.

Mind Your Own Business er en forening, som ikke udøver erhvervsdrivende virksomhed.