fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighedNæste indlæg: Forrige indlæg:

Drenge fra udsatte boligområder etablerer mikrovirksomheder og styrker deres kompetencer

I denne podcast kan du høre om metoden bag Mind Your Own Business og om de positive effekter, det har for drengenes læring, udvikling og selvforståelse at etablere og drive mikrovirksomhed. Mød to af de unge iværksættere og en lokal samarbejdspartner.

“Drengene fortæller, at de i livet bliver mødt med negative holdninger og med et fokus på, hvad det er, de ikke kan finde ud af. I vores rammer fokuserer vi på, hvad den enkelte drenge kan og har lyst til at udvikle i forhold til sine faglige kvalifikationer og kompetencer.”

Sådan fortæller Maria Kavita Nielsen, der er stifter af og direktør i Mind Your Own Business. Podcasten fortæller historien om, hvad organisationen har opnået og vil i fremtiden.

Her møder du to af de unge drenge, som har etableret og driver mikrovirksomheden Whired. De unge iværksættere har udviklet kabeloprullere til høretelefoner, så de går i stykker i din lomme.

Lyt til lydfortællingen her.

Åbn lyd i nyt vindue

Podcasten er produceret i samarbejde med Third Ear af Bikubenfonden.

Hos Mind Your Own Business engagerer vi unge drenge fra udsatte boligområder til at etablere og drive mikrovirksomheder i tæt sparring med erhvervslivet og frivillige venturepiloter.

Siden 2010 har 648 venturepiloter sammen med 68 erhvervspartnere engageret sig i over 91.000 timers fri­vil­ligt arbejde, hvilket har gjort det muligt for 608 drenge at etablere 67 mikrovirksomheder på MYOB Programmet og 87 dren­ge at videreudvikle 12 mikrovirksomheder på MYOB Akademiet.