fbpx
Spring menu over og gå til indholdVend tilbage til forsidenGå til vores guide for tilgængelighed

Presse

Her i presserummet kan du downloade vores logo og billeder af vores aktiviteter med drengene. Du kan læse nyheder om mikrovirksomhederne i vores nyhedsarkiv og følge med i, hvad der bliver skrevet om os i den eksterne presse. Du kan selvfølgelig også altid kontakte os, hvis du har spørgsmål.


Kort om Mind Your Own Business

Med iværksætteri som omdrejningspunkt engagerer Mind Your Own Business drenge i udsatte positioner i Danmark og i Grønland. Drengene er i alderen 13 til 19 år, og i samarbejde med frivillige venturepiloter fra civilsamfundet og partnere fra erhvervslivet giver vi drenge mulighed for at etablere egen mikrovirksomhed. I arbejdet styrker drengene deres faglige og sociale kompetencer og får en stærkere tilknytning til uddannelsessystemet og arbejdsmarkedet.

Siden 2010 har 695 venturepiloter sammen med 89 erhvervspartnere engageret sig i over 97.742 timers fri­vil­ligt arbejde, hvilket har gjort det muligt for 710 drenge at etablere 83 mikrovirksomheder på MYOB Programmet og 152 dren­ge at videreudvikle 19 mikrovirksomheder på MYOB Akademiet.